Pepperl + Fuchs, S.A. - Mòduls de comunicacions i I/S per a autòmats programables

Pepperl + Fuchs LB7x04

Mòduls universals i compactes: constitueix la base del sistema d'I/S remotes per a Zona 2

Fotografia de Mòduls universals i compactes
Depenent de la configuració, el mòdul universal LB7x04 I/O processa sortides i entrades analògiques i binàries. El status queda indicat amb els LEDs. Durant la instal·lació, el mòdul es pot configurar segons sigui necessari. Quan es vagi a substituir el mòdul, la configuració prèvia es transfereix automàticament. Amb això els estocs de mòduls de substitució es redueixen a l'ús d'un únic equip, el LB7x04.

Aquest mòdul també té LEDs de diagnòstic davant possibles trencaments de fil indicant les fallades per canal i l'estat de commutació binari. En les plantes el manteniment és molt més ràpid amb la consegüent reducció de costos. Per descomptat el mòdul LB7x04 és completament compatible amb els gateways i backplanes existents i per tant també vàlid per a les ampliacions en plantes existents.

La fiabilitat i disponibilitat de les I/S Remotes LB també aplica al mòdul LB7x04. El mòdul només requereix en la backplane la meitat d'espai que el mòdul anterior de 4 canals analògic. Això genera una gran densitat de senyals en un petit espai reduint les necessitats d'armaris a la sala de control. Conseqüentment, el sistema LB de Pepperl+Fuchs és el sistema d'I/S remotes més compacte per a Zona 2 del mercat.

La dissipació d'energia s'ha reduït gràcies al disseny electrònic permetent un increment de la densitat de senyals i reduint un 32% l'espai. L'alta densitat dels senyals, les opcions de configuració i la simplicitat del manteniment generen una gran reducció de temps i costos per a les aplicacions en Zona 2.