IFM Electronic, S.L. - Mòduls de comunicacions i I/S per a autòmats programables

AirBox

Mòduls d'I/S per a finals de carrera: s'integra fàcilment a la xarxa AS-i disponible

Fotografia de Mòduls d'I/S per a finals de carrera
Els detectors inductius per a cilindres s'utilitzen per emetre senyals de posició al controlador. Aquí és on entren en acció els mòduls AirBox, comercialitzats per Ifm: reuneixen les característiques de les vàlvules pneumàtiques controlades electrònicament en un format compacte. El control s'efectua a través d'AS-Interface. D'aquesta manera, el terme descentralització adquireix un nou significat.

El muntatge es duu a terme en menys temps gràcies a les connexions de ràcord integrades, les quals possibiliten una connexió segura, a més de poder-se muntar/desmuntar ràpidament sense necessitat d'utilitzar eines.

Des del punt de vista elèctric, el mòdul AirBox es pot integrar fàcilment a la xarxa AS-i disponible mitjançant el clàssic sòcol per a cable pla. El subministrament elèctric dels mòduls AirBox s'efectua solament mitjançant el cable AS-i groc o ben utilitzant també el cable pla auxiliar negre. D'aquesta manera, les sortides pneumàtiques de les vàlvules es poden desconnectar per separat mitjançant un botó de parada d'emergència.

Totes les versions de mòduls AirBox es poden accionar manualment. Així, l'usuari pot fer al principi una prova de funció pneumàtica dels AirBox sense que estiguin connectats a la xarxa AS-i.

Els LED mostren els estats dels senyals de les entrades/sortides i indiquen si la tensió operativa ha estat aplicada.