Murrelektronik Spain, S.L.U. - Controladors i mòduls de seguretat per a màquines

Murrelektronik MB Cap Ultra

Mòduls buffer: esmorteeixen l'energia per prevenir fluctuacions en el voltatge

Fotografia de Mòduls buffer
Les oscil·lacions en la tensió, així com les interrupcions, són un problema habitual en sistemes complexos de subministrament de corrent que poden ocasionar greus fallades i com a conseqüència, aturs en els processos de fabricació, en el funcionament de les màquines i obligar a reconfigurar els sistemes. En el pitjor dels casos, els programes poden perdre's i/o danyar la màquina. Tot això comporta una gran pèrdua de temps per al fabricant i sobretot, de diners.

Els mòduls buffer MB Cap Ultra de Murrelektronik són la solució correcta a aquests problemes, esmorteint l'energia per prevenir fluctuacions en el voltatge que puguin generar aturs, ajuden a assegurar un funcionament continu i correcte dels sistemes i les màquines.

El MB Cap Ultra 40/24 3,6 segons és un mòdul buffer d'extremada potència. Aquest component assegura 40 A de càrrega de corrent amb una tensió nominal de 24 V DC durant 3,6 segons, un factor important que garanteix el ple funcionament de la seva màquina sense que aquesta es vegi afectada per fluctuacions.

MB Cap Ultra està equipat amb ultracapacitadores lliures de manteniment, la qual cosa els converteix en una alternativa més eficient i econòmica a les bateries tradicionals.