Fluke Ibérica, S.L. - Analitzadors i comprobadors de xarxes informàtiques

Fluke Application Performance Analyzer

Mòdul del sistema de monitoratge del rendiment: ddiseñado per aprofitar les diferents fonts d'informació

Fluke Networks, proveïdor de solucions innovadores per a la comprovació, supervisió i anàlisi de xarxes corporatives i de telecomunicacions, ha presentat el mòdul Application Performance Analyzer del seu sistema integral de monitoratge del rendiment (Visual Performance Manager), que permet basar les decisions en dades reals.

Cada mòdul, com l'Application Performance Analyzer, ha estat dissenyat per aprofitar les diferents fonts d'informació, tant les disponibles en la infraestructura de xarxa (SNMP, NetFlow o Cisco IPSLA) com les basades en sondes d'anàlisis de Fluke Networks.

El mòdul Application Performance Analyzer, que forma part del Visual Performance Manager, analitza les prestacions dels serveis i les aplicacions en xarxa i permet conèixer on es produeix, per exemple, un coll d'ampolla, i gestionar el rendiment.

El mòdul es compon en una o vàries sondes que analitzen el tràfic real dels usuaris contra el servidor i el tràfic entre servidors per obtenir així les mètriques de rendiment. Aquestes sondes s'instal·len en el CPD, connectades als switches de les granges de servidors, convertint-se en una solució passiva del costat del servidor que analitza tota la cascada d'aplicacions.