Fluke Ibérica, S.L. - Cabalímetres especials

Fluke 922

Mesurador de flux d'aire: per a edificis, llocs de treball i llars

Fotografia de Mesurador de flux d'aire
En resposta a la creixent importància que cobra la qualitat de l'aire en edificis, llocs de treball i llars, Fluke li ofereix una àmplia gamma d'equips per supervisar la temperatura, la humitat, la velocitat de l'aire, la concentració de partícules i els nivells de monòxid de carboni. Aquests instruments li ajudaran de forma ràpida i senzilla a localitzar problemes i a mantenir la qualitat de l'aire.

A més, li permetran verificar el funcionament eficient dels sistemes de control de calefacció, ventilació i aire condicionat.

El Fluke 922 és un mesurador que facilita i agilita el procés de mesura de flux d'aire, oferint funcions de mesura de pressió diferencial, cabal i velocitat d'aire en un instrument senzill i robust. Compatible amb la majoria dels tubs Pitot, el mesurador permet als tècnics introduir còmodament les mesures i grandàries de conductes per aconseguir la màxima precisió de mesura. S'ha d'usar per garantir un cabal d'aire equilibrat i un ambient agradable, mesurar les pèrdues de pressió en filtres i altres elements de la conducció, adequar la ventilació al nombre usuaris, supervisar la relació entre la pressió interior i l'exterior i gestionar el tancament d'edificis, i realitzar comprovacions en diversos punts de les claredat en qualsevol entorn.