Representaciones Martín Mena, S.L. - Marquesines i quioscs

Eclipse

Marquesines refugio per a parades d'autobús: proporciona refugi del sol i la pluja

Fotografia de Marquesines refugio per a parades d'autobús
La marquesina Eclipsi està fabricada en Durapol (un polímer molt resistent).

Proporciona refugi del sol i la pluja per a les zones de fumadors en exterior o parades d'autobus.

La marquesina es pot subministrar per fixar a paret o amb pals integrats, en aquest cas pot instal·lar-se per parelles. Aquesta versatilitat permet crear la zona de fumadors més adequada a l'entorn.

La construcció en Durapol de la marquesina Eclipsi ofereix a la unitat al mateix temps una excel·lent rigidesa i resistència a la intempèrie. El Durapol és acolorit en massa, no s'oxida i requereix mínim manteniment.

La coberta de la marquesina Eclipsi està dissenyada en pendent descendent per evitar l'acumulació de pluja o neu. Els punts de fixació permeten pel seu disseny la dilatació per efecte de la temperatura a l'estiu. Una junta aïllant incorporada, segella li entrada d'aigua per a qualsevol format d'instal·lació: per parelles unides per la part posterior, per parelles unides pels costats o en fixar-les a la paret.

La marquesina Eclipsi se subministra amb els cargols i tacs per fixar a la paret, adequat per a paret de maó en estat de conservació adequat. (No obstant això, es recomana encaridament la inspecció minuciosa de la superfície abans d'instal·lar. La instal·lació ha de ser duta a terme per personal competent.)

Pals per a fixació amb obra o amb cargols es poden subministrar com a opció amb cost addicional, permetent la fixació per parelles o en un lloc on no hi hagi paret disponible. Els pals estan fabricats en acer amb acabat en Armortec, incrementant la resistència a la intempèrie.

Materials: marquesina en polietilè Durapol, pals en acer amb acabat Armortec.

Colors: negre (conté material reciclat), sorra, grisa pedra, blanc pedra. Tots els colors poden ser reciclats per fi de la vida del producte.

Dimensions: llarg 1.400 mm, profunditat 1.000 mm, altura 450 mm i pes 17 kg.Altura recomanada des del topall de la marquesina fins al sòl 2.455 mm. Altura recomanada des de la part inferior de la marquesina fins al sòl 2.005 mm.