Abast Médica, S.L. - Binoculars, lupes i miralls

HRP

Lupes binoculars: amb 3,5 augments

Fotografia de Lupes binoculars
Les lupes binoculars HRP amb 3,5 augments o més es recomanen especialment per a intervencions microquirúrgicas fines p. ex. cirurgia endodóntica, vascular i neurològica així com per a usuaris de lupes experimentats. Les lupes HRP es van desenvolupar per oferir un camp de visió altament nítid fins a les vores i amb la màxima nitidesa en profunditat. Com més elevat sigui l'augment més reduït quedarà el camp de visió i menor la nitidesa en profunditat. Per tant la fase d'habituació per a aquestes lupes pot durar algun temps més.

- Òptica prismàtica. S'apliquen exclusivament components òptics de la més alta qualitat. El resultat: Imatges altament nítides i brillants en tot el camp visual.

- Imatge brillant i clara. La correcció múltiple exclusiva d'Heine redueix el reflex de llum a només un 0,3% i garanteix en combinació amb l'òptica prismàtica d'alta qualitat una imatge brillant i clara.

- Estructura compacta. Les lupes HRP són sorprenentment lleugeres i compactes malgrat la seva òptica d'alt rendiment. Les òptiques de 3,5x i 4x augments només pesen 78g, la de 6x només 89g. Per a examinadors que no desitgen portar ulleres la cinta cranial per a lupes HRP constitueix una alternativa interessant a les muntures d'ulleres.

- Estanca a la pols i doll d'aigua. Classe de protecció IP65 segons IEC 60529 (2000). De fàcil neteja i desinfecció.

- Ajust precís. Dos cargols d'ajust independents per a l'ajust precís de la distància entre pupil·les. Diverses possibilitats per al muntatge de l'òptica permeten les més variades classes de reconeixement tant amb com sense muntura d'ulleres.

- Gran augment i visió. L'òptica HRP proporciona un camp de visió extraordinari també per als grans augments.

- Augment 3,5 x: l'augment de 3,5 x disposa d'una excel·lent nitidesa en profunditat amb un ampli camp de visió. La distància de treball de 420 mm és especialment apropiada per a les operacions que es realitzen dempeus.

- Augmento 4x: l'augment de 4x amb el camp de visió de 50 mm s'ofereix per la microcirugía i cirurgia d'ortodòncia. La distància de treball és de 340 mm, ideal per operar assegut.

- Augmento 6x: el major augment del programa de lupes binoculars d'HEINE amb un camp de visió de 40 mm i una distància de treball de 340 mm. L'alternativa al microscopi per a moltes aplicacions.