IFM Electronic, S.L. - Connectors per a fibra òptica

M12

Gamma de connectors: pels més diversos tipus de sensors

Fotografia de Gamma de connectors
Ifm ofereix una àmplia gamma de connectors de gran qualitat pels més diversos tipus de sensors. La varietat de tipus abasta des dels estàndard M8, M12 i M18 fins als connectors per a vàlvules.

La sèrie M12 amb connexió per cable per a l'automatització industrial és la sèrie estàndard d'ifm per a aplicacions industrials. El cable PUR lliure d'halògens i d'alta resistència a la flexió alternativa, la carcassa de PUR, els contactes daurats i el grau de protecció IP 68 garanteixen una llarga vida útil en entorns oliosos i grasientos.

La sèrie M12 amb connexió per cable per a la indústria alimentària, està concebuda especialment per a la indústria alimentària i les zones asèptiques. Els cables de PVC i els materials de la carcassa de gran qualitat, les rosques d'acer inoxidable de V4A (1.4404), així com els contactes daurats, són condicions ideals per a aplicacions en zones humides. Els alts graus de protecció IP 68 i IP 69 K els fan resistents als processos de neteja amb dolls de vapor. També són químicament resistents a la majoria de detergents corrents d'ús comercial.

En la sèrie M12 amb connexió per cable per a les aplicacions de soldadura, els cables PUR irradiats i lliures d'halògens ofereixen una protecció especialment eficaç. Aquests cables eviten que les esquitxades de soldadura cremin i danyin el material dels cables. Les rosques amb revestiment de teflón eviten que el connector es funda amb el sensor. Un embolcall especial de feltre de polièster dins del cable garanteix una llarga vida útil, fins i tot quan es produeixin forces de torsió, com per exemple en els braços de robots.

Les tres sèries disposen de les homologacions UL i CSA.