Murrelektronik Spain, S.L.U. - Sistemes i fonts d'alimentació de corrent continu (CC) i rectificadors

Murrelektronik Evolution

Fuentes d'alimentació: per a tensions de sortida de 22 a 28 Vcc

Fotografia de Fuentes d'alimentació

Les fonts d'alimentació Evolution de Murrelektronik són compactes, de gran fortalesa i potència. Disponibles per a tensions de sortida de 22 a 28 Vcc en variants de 5 a 40A, compten amb un seleccionat camp de tensions nominals d'entrada des de 360 fins a 520 Vca, naturalment amb les prescrites toleràncies addicionals del 10 per cent. El seu camp de temperatura disposa d'un mecanisme sense fregaments de menys de 25 graus fins a més de 70 graus. La funció extra Boost permet, per un espai de temps de fins a quatre segons, un 50 per cent més de rendiment, per la qual cosa es poden engegar motors o grans càrregues. A més, quan es produeix la caiguda d'una fase, els dispositius de xarxa funcionen també de forma permanent amb 2 fases.

Les fonts d'alimentació Evolution disposen d'una forma constructiva molt compacta. Els nervis de refrigeració, que constitueixen també la cobertura, mitjançant un innovador disseny, serveixen per a una òptima evacuació de la calor. Per tot això els dispositius Evolution són adequats per al seu muntatge en petites caixes de connexions elèctriques. Mitjançant una placa indicadora integrada en la part davantera del dispositiu, est pot ser localitzat fàcilment i de forma ràpida. El muntatge s'efectua fàcilment en una guia DIN i de la mateixa forma és fàcilment desmuntable de forma manual des de la part superior.

Mitjançant el certificat cCs, les fonts d'alimentació estan permeses als mercats americà i canadenc. A més compleixen la SEMI F47 estàndard. D'aquesta manera, en cas d'interrupció de tensió, també queda garantida una tensió de sortida estable.