Murrelektronik Spain, S.L.U. - Fonts d'alimentació per a electrònica; convertidors CC/CC

Murrelektronik Emparro

Font d'alimentació: mínima pèrdua d'energia

Fotografia de Font d'alimentació
Murrelektronik presenta Emparro, una innovadora font d'alimentació amb la màxima eficiència i la mínima pèrdua d'energia. La combinació de la funció Power Boost amb una sortida limitada en potència permet governar grans càrregues d'una forma senzilla. L'ampli rang de voltatge d'entrada permet que Emparro pugui utilitzar-se a qualsevol país .

Els fabricants i usuaris de maquinària donen avui dia una gran importància al consum d'energia. Les noves fonts d'alimentació se centren en l'eficiència energètica, evitant els costos que ocasionen les pèrdues d'energia.

Gràcies al seu innovador concepte de circuit, Emparro estableix nous estàndards.

El rang d'eficiència d'Emparro és de fins a un 95%, una xifra impressionant que implica que la pèrdua d'energia és de solament el 5%.

En comparació de fonts d'alimentació amb un nivell d'eficiència del 90% i una pèrdua d'energia del 10%, Emparro redueix aquesta pèrdua en un 50%, una important millora amb efectes molt positius per a la butxaca, especialment pel que fa a la vida útil de la màquina.

La baixa pèrdua d'energia d'Emparro fa que la font d'alimentació generi menys calor, és a dir, els components individuals sofreixen un estrès tèrmic menor, ampliant amb això la vida útil de l'Emparro.

Això mateix és aplicable als components instal·lats prop d'Emparro, que es beneficien d'una exposició menor a la temperatura que en les fonts d'alimentació convencionals, molt menys eficients. Per això, duren més temps, reduint els costos de compra i manteniment.

No és solament la seva eficiència el que fa d'Emparro una font d'alimentació innovadora: amb la seva funció Power Boost Emparro optimitza l'engegada de la màquina, facilitant fins a 150% més energia durant un temps de fins a 4 segons. Aquesta funció Power Boost permet engegar càrregues i capacitats més altes sense necessitat d'una segona font d'alimentació.

Emparro optimitza el comportament en sobrecàrrega: en cas de curtcircuits o sobrecàrregues, la tensió de sortida d'Emparro es controla amb un corrent constant, limitada al 100% del corrent nominal (o al 150% en manera Power Boost). Aquesta funció de limitador de tensió protegeix a la font d'alimentació dels danys causats per les sobrecàrregues d'una forma fiable, una ajuda especialment important al moment de l'engegada de la màquina.

Emparro ofereix un rang de tensió d'entrada des de 85 a 265 V AC (de 90 a 250 V DC), la qual cosa fa possible que la nova font d'alimentació de Murrelektronik pugui utilitzar-se en qualsevol part del món.

Emparro està disponible en set models diferents; amb tensions de sortida de 12, 24 i 48 V, per l'és una solució adequada per a moltes aplicacions. La seva carcassa metàl·lica assegura unes característiques EMC òptimes. Les unitats funcionen d'una manera fiable gràcies a l'ampli rang de temperatura òptima, des de -25 a +60 ºC i un funcionament continu sense deriva. Un contacte d'alarma permet realitzar diagnòstics remots: assenyala curtcircuits, sobrecàrregues i temperatures excessives. Totes aquestes innovacions i funcionalitats fan d'Emparro la font d'alimentació perfecta per a aplicacions.