Ininsa - Invernaderos e ingeniería, S.A. - Climatització per a hivernacles

Ininsa

Equips i sistemes de control climàtic: pantalles d'ombrejo, calefacció, Cooling System,etc

Fotografia de Equips i sistemes de control climàtic
Els quadres de control climàtic d'Ininsa incorporen la centraleta Ininsaclim (marca registrada), necessària per al control i gestió dels diferents elements i equips que regulen l'ambient de l'hivernacle.

Els sistemes de calefacció per aire i aigua contribueixen a proporcionar una temperatura adequada als cultius d'alt requeriment climàtic. El sistema de doble sostre de film, que es manté inflat mitjançant petits ventiladors, redueix el coeficient de transmissió de calor cap a l'exterior permetent un estalvi considerable d'energia. Aquest sistema també controla l'efecte degoto per condensació sobre el cultiu.

L'empresa explica també amb una extensa gamma d'accessoris, així com les pantalles tèrmiques Ininsacryl (marca registrada) aluminizadas i altres materials d'enfosquiment, enrollamientos laterals, etc. Aquestes utilitzen el sistema de tracció accionat per cremalleres, el qual pot motoritzar-se i automatitzar-se mitjançant un temporitzador o mitjançant una sonda de radiació.

A través del Cooling System s'aconsegueix una important disminució de la temperatura a l'interior de l'hivernacle. Aquest sistema es basa en el principi de refredament adiabàtic i consta, essencialment de panells humidificadores, xarxa de reciclat i extractors de gran cabal.