Abast Médica, S.L. - Electrocardiògrafs

E-Lite

Electrocardiógrafos: una forma ràpida per gravar ECG en repòs

Fotografia de Electrocardiógrafos
I-Lite, el canal 12 del sistema d'ECG de repòs Meditech és un dels més petits d'ECG basat en PC al mercat.

El sistema conté un dispositiu gravador compacte amb dues piles AA, cables d'ECG integrat i una connexió d'interfície òptica, un cable d'interfície i el programari fàcil d'usar.

Proporciona una forma ràpida per gravar ECG en repòs per a la pràctica mèdica quotidiana, amb l'emmagatzematge d'esforç i recuperació, així com la documentació rendible en el paper d'impressió normal.

La connexió a computadores d'escriptori o portàtil és una tasca senzilla que no requereix d'accessoris especials o la modificació interna de la PC. I-Lite pot ser connectat a un port seriï estàndard. El sistema ofereix tres, sis o dotze visualització de canals d'ECG; tornar als cicles mitjà i taules de paràmetres de forma manual (; una àmplia gamma de sensibilitat i velocitat, filtres digitals, electrònics ECG-governant; Cabrera-pantalla; comparació dels diferents registres d'ECG en una pantalla ) punts ajustables clau per a la interpretació.

Les solucions d'alta qualitat tècnica garantir que totes les funcions es realitzen en un enregistrament clar, ECG punt fort. La interfície òptica proporciona aïllament elèctric perfecte contra els perills de xocs o soroll. Protecció contra la descàrrega del desfibril·lador està integrat en el dispositiu.