Abast Médica, S.L. - Desfibril·ladors

Defibtech CardiAid Trainer

Desfibril·ladors: externs, automitizados

Fotografia de Desfibril·ladors
CardiAid és un desfibril·lador extern automatitzat (DEA). Es tracta d'una eina fàcil d'usa. Dispositiu dissenyat especialment per a l'ús d'accés públic, per proporcionar una vida d'estalvi de tractament d'electroshock per a un pacient amb aturada cardíaca sobtada (SCA) en els primers minuts crítics fins que el professional dels serveis d'emergències mèdiques (SEM) està disponible.

AdeAdemás, CardiAid AED és perfecte per als programes públics d'accés a la desfibril·lació (programes públics d'AED), ja que proporciona assistència integral a l'usuari.

CardiAid desfibril·lador extern automatitzat (DEA) està fabricat d'acord amb l'ILCOR 2010 del Consell Europeu de Resucitación (ERC) Resuscitation.

CardiAid desfibril·lador extern automatitzat (DEA) és un equip de primers auxilis que constitueix un element crític dels programes públics d'AED, escoles, centres esportius, les pràctiques de seguretat en el treball i la salut, els equips de resposta d'emergència i solucions de seguretat marítima. També compleix amb les necessitats dels professionals, tals com a serveis mèdics d'emergència (EMS), els professionals de la usuària i dentistes, la professió de les quals requereix també una implementació d'AED.