Representaciones Martín Mena, S.L. - Contenidors per a la recollida selectiva

Martín Mena Hippo

Contenidors de recollida selectiva: capacitat de 84 litres

Fotografia de Contenidors de recollida selectiva
El contenidor Hippo és la solució perfecta en zones on la deixalla d'escombraries és necessari efectuar-ho amb la mínima manipulació. De gran capacitat i funcionalitat, Hippo ajuda a mantenir la higiene i l'estètica en les seves instal·lacions.

Hippo és el contenidor especialment concebut per a l'hostaleria. Fabricat en doble paret de polietilè Durapol de gran resistència, aquest robust contenidor a pedal permet la seva utilització sense mans i ofereix un endreçat servei en zones on la higiene és una obligació.

L'operativitat de la tapa i el pedal ha estat comprovada en testar Hippo a més d'1 milió d'obertures en el nostre laboratori de Control de Qualitat. La seva neteja és fàcil i ràpida, gràcies a la superfície llisa i arrodonida del seu disseny, especialment estudiat per evitar l'acumulació de residus i eliminar el risc de danyar la borsa d'escombraries. Hippo admet el rentat a pressió.

La ubicació del contenidor Hippo pot variar-se amb solament inclinar el seu pes cap a enrere i utilitzar les rodes posteriors (que no marcaran el sòl) per dirigir-ho a la seva nova posició.

El buidatge i reposició de borsa de l'Hippo no podria ser més ràpid i senzill, n'hi ha prou amb alçar lleugerament la barra de subjecció de borsa per alliberar-la i retirar-la sense necessitat d'alçar el seu pes per sobre del contenidor.

El contenidor Hippo està disponible amb tapa i pedal en 6 colors diferents. Aquesta variada selecció permet la demarcació de zones (fruita i verdures, peixateria, carn, etc.) o la diferenciació de deixalles en àrees amb necessitat de separació de residus (hospitals, restaurants, supermercats, etc.)

- Capacitat : 84 litres.

- Altura : 960 mm.

- Profunditat : 550 mm.

- Amplària : 530 mm.

- Pes : 11,6 kg.

- Colors disponibles: cos : gris clar. Tapa i pedal en groc, vermell, blau clar.

Grandària recomanada de borsa : ample 450 mm, alt 990 mm, obertura màxima 720 mm.