Lati Industria Termoplastici SpA - Sucursal en España - Estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

Scame Libera

Connectors para recarrega de cotxe elèctric: sistema de tancament integrat en el cos de l'endoll per evitar un contacte accidental amb parts actives

Fotografia de Connectors para recarrega de cotxe elèctric
Scame ha desenvolupat una família de connectors anomenats Allibera, dissenyats per connectar el cotxe a l'estació de càrrega para recarrega i transferència de dades.

Els connectors són robusts i totalment segurs, gràcies al sistema de tancament integrat en el cos de l'endoll per evitar un contacte accidental amb parts actives o la introducció d'elements estranys, igual que en els connectors domèstics.

En aquest projecte Lati col·labora amb el material Latamid 66 H2 G/25-V0HF1, un material en base PA 66 amb retardants a la flama de nova generació.

Aquest grau de Latamid és robust i d'alta resistència mecànica i certificat per UL V0 a 0.75 mm i amb GWFI= 960 ºC.

Per això el material és idoni per a aplicacions que tenen parts sota tensió travessades per alt corrent com és el cas de les infraestructures de recarrega (mínim 16 A).

L'exposició a alta tensió i corrent és possible gràcies a la seva resistència al corrent elèctric (CTI= 600 V), superior als compostos amb retardant de flama convencionals. Aquesta propietat ajuda també a prevenir curtcircuits.

Les propietats s'aconsegueixen amb l'ús d'additius lliures d'halògens, antimoni i fòsfor vermell, i per descomptat, en compliment de les més estrictes i actualitzades formatives industrials amb la RoHS en primer lloc.