Redex Spain, S.L. - Reductors i variadors de velocitat

Redex DRP

Concepte cúbic per a accionaments pinyó-cremallera: gamma formada per 5 grandàries de reductors planetaris de baix joc i altíssima rigidesa

Fotografia de Concepte cúbic per a accionaments pinyó-cremallera
Amb un ull en els costos i amb l'altre en les prestacions, la majoria dels líders fabricadors de màquines-eina s'han passat a el “concepte cúbic” inventat i desenvolupat per Redex per millorar les solucions en accionaments d'eixos.

El “concepte cúbic” implica que l'estructura de la màquina on es munta el reductor es converteix en part de l'accionament en si mateix. No es necessiten peces intermèdies entre reductor i màquina i, en moltes ocasions, evita la necessitat d'estendre el carro on va muntat. La implementació del muntatge solament requereix el simple mecanitzat d'una superfície plana per adaptar l'interface de muntatge del reductor. El principal objectiu és estalviar costos de disseny i muntatge i millorar substancialment la rigidesa.

La gamma DRPng està formada per 5 grandàries de reductors planetaris de baix joc i altíssima rigidesa, totalment integrats en una carcassa cúbica llista per ser muntada en màquina com a part de la seva pròpia estructura.

El sistema DualDrive de Redex permet la cancel·lació del 100% del joc en tot el sistema pinyó-cremallera mitjançant la disposició d'una rendible precarga mecànica amb un sol motor. Així mateix es pot disposar d'un sistema de cancel·lació del joc mitjançant la funció màster esclau de precarga elèctrica utilitzant dos motors (sistema TwinDrive de Redex).

La solució patentada de Redex de tallat del pinyó en el mateix eix de sortida, ofereix la combinació idònia entre parell transmissible i rigidesa lineal. El paquet de rodaments que suporten l'eix-pinyó de sortida es compon de dos rodaments de corrons de contacte angular precargados i notablement sobredimensionats. Aquesta construcció permet que el punt de suport estigui el més a prop possible del punt de càrrega en el pinyó de sortida, ja que tan sol el grossor de la rosca de precarga separa el pinyó del paquet de rodaments. Gràcies a aquest disseny únic es redueix considerablement la flexió radial, que és responsable del 60% de la distorsió total, la qual sol ser el punt feble de la majoria de sistemes existents al mercat.

Així, les freqüències naturals dels accionaments d'eix que incorporen els DRPng augmenten notablement, podent disposar la màquina d'alts nivells de KV que permeten majors dinàmiques (fins a 25 m/s2) sense necessitat d'implementar filtres electrònics. El resultat és una major capacitat per desplaçar càrregues més pesades a major velocitat en els més exigents requeriments de posicionat.