Boge Compresores Ibérica, S.L.U. - Compressors de pistó

Boge

Compressors de pistó: ideals per a una demanda discontínua d'aire comprimit

Fotografia de Compressors de pistó

Allí on no es precisi una producció constant d'aire comprimit, els compressors de pistó Boge són una excel·lent opció. Robusts i flexibles, proporcionen pressions de fins a 40 bar, sent adequats per a petites i mitges demandes d'aire comprimit. Han estat dissenyats per ser fiables en moltes aplicacions. El seu avançat disseny i el seu màxim compromís amb la qualitat en el mecanitzat eleven, sens dubte, als compressors Boge a les més altes cotes d'eficàcia i fiabilitat, proporcionant solucions segures tant per a la indústria com per a tallers.

Boge disposa d'una àmplia gamma de compressors de pistó: exempts d'oli o lubricados, equipats amb diversos accessoris com a dipòsits, assecadors frigorífics, fixos o amb rodes, per subministrar aire comprimit fiable en qualsevol lloc, i adaptant-se a les necessitats de cada client, insonoritzats, etc.

El seu concepte modular permet combinar l'element bàsic (un compressor de pistó) amb els diferents accessoris, obtenint diferents solucions individualitzades d'aire comprimit, entre unes altres:

• Compressor de pistó sobre bancada.

• Instal·lacions diverses d'aire comprimit. (Compressors de pistó muntat sobre dipòsit, dipòsit doble...)

• Centrals d'aire comprimit. (Compressor i assecador frigorífic muntats sobre dipòsit horitzontal o vertical)

- Cabal efectiu: 125 - 1913 l/min 283-1913

- Gamma de pressió: 10 - 15 i 35 bar, 150 - 220 i 515 psig

- Potencia d'accionament: 0,75 - 15 kW, 1 - 20 CV