Boge Compresores Ibérica, S.L.U. - Compressors de cargol

Boge

Compressors de cargol: amb regulació de freqüència

Fotografia de Compressors de cargol
La regulació de freqüència proporciona estalvis significatius d'energia per a la majoria de les aplicacions habituals. Rarament un compressor funciona al 100% de la seva capacitat i, per això, sol funcionar durant llargs períodes de temps en buit.

El regulador de freqüència ajusta el cabal del compressor a la demanda d'aire mantenint la pressió de treball constant i eliminant el funcionament en buit (30-40% del consum d'energia total). L'adaptació del cabal del compressor a la necessitat puntual d'aire a cada moment és la manera de servei més eficient i econòmic.

La quantitat efectiva de subministrament va des de 0,25 fins a 25 m3/min com a cabals estàndards. La gamma de pressió és de 8 i 13 bar, 115 i 190 psig. La potència d'accionament és de 7,5 a 200 kW, 10-270 CV com a potències estàndard.

El variador de freqüència Boge assegura una regulació automàtica contínua del cabal produït entre el 25% i el 100% de la seva capacitat, ajustant-se en tot moment a la demanda de la instal·lació d'aire comprimit i pressió.

Una modificació de la pressió de treball aporta major cabal sense necessitat de costosos canvis constructius. Per exemple, una màquina de 13 bar pot transformar-se en una de 8 bar, modificant també el rendiment i per tant aportant un major cabal de sortida sense necessitat de realitzar remodelacions o canvis de disseny. L'arrencada suau prevé a més la fatiga de components, perllongant la vida útil del compressor.