Fluke Ibérica, S.L. - Comprobadors de cables de xarxa

Fluke Networks DTX CableAnalyzer

Certificador de cable: testea cable de coure per superar els estàndards IEEE

Fotografia de Certificador de cable
Fluke Networks compta amb el test de cable Ethernet 10 Gigabit / s per a coure, que es compon del certificador CableAnalizer DTX-1800 i el nou DTX 10 Gig Kit.

Aquesta nova solució permet el test i la certificació de cablejat Cat 6 o Augmented Cat 6. Per tant, els usuaris poden determinar què enllaços es poden usar amb les futures velocitats de dades, estalviant temps i diners en comparació d'una instal·lació completament nova.

Aquest conjunt ofereix una solució de certificació compatible amb l'estàndard 10 Gigabit / segon (10 Gig) que suporta cablejat de 10 Mbps a 10 Gig Ethernet.

El DTX 10 Gig Solution és el primer kit de test de camp que pot mesurar el rendiment per 10 Gig i Alien Crosstalk (ANEXT i AFEXT) a 500 MHz, dotant de total compatibilitat amb l'estàndard IEE 802.3an, que ha estat ratificat recentment.

El kit ha estat provat per proveïdors de maquinari que treballen per concloure les directrius de test TIA TSB155 i ISO TR 24750 per 10 Gig Ethernet. Aquesta solució de Fluke Networks compleix totalment amb aquests estàndards, sent portàtil i pràctica per a la certificació de camp.

La solució de test per Ethernet coure de10 Gig fa possible el mesurament i l'avaluació d'Alien Crosstalk entre totes les combinacions possibles de parell de cable de dos enllaços en uns trenta segons. El programari DTX AxTalk Analyzer inclòs amb el Kit DTX 10 Gig elimina la complexitat de comprovar Alien Crosstalk mitjançant l'automatització de totes les tasques i càlculs.

El DXT-1800 CableAnalizer redueix substancialment el temps total requerit per certificar les instal·lacions de cable. Aquest certificador ofereix un Autotest Categoria 6 que compleix els requeriments TIA-568-B per a cablejat estructurat en una tercera part del temps emprat per altres dispositius. El DTX CableAnalyzer supera les necessitats per Cat 5i / 6 i classe I / D / F i està verificat per UL per complir els requeriments ISO Level IV i TIA Level IIIe Accuracy.