IFM Electronic, S.L. - Controladors, accionaments i protectors de motors de CC i CA

PowerSwitch

Cebador de motor: control per a motors

Fotografia de Cebador de motor
En primer lloc, el cebador de motor PowerSwitch AS-i consta d'un relé inversor per al control de motors estàndard amb corrent trifàsic de 400 V o d'altres dispositius amb càrrega trifàsica.

El segon component del que disposa és un esclau AS-i amb 4 entrades i 4 sortides, a més d'una presa SUB-D9 per a la connexió d'un dispositiu de comandament manual.

Tots els LED d'estat es troben en la part frontal, sota una tapa de plàstic transparent i desplegable. En el lateral inferior, es troben tres connectors Harting per a la ramificació del motor i per al subministrament de 400 V amb possibilitat de connexió en bucle fins al següent PowerSwitch. A l'altre costat, en la part superior es troben quatre preses M12 per a la connexió de perifèrics externs d'entrada/sortida.

El muntatge s'efectua a través dels quatre forats situats en les cantonades i als quals es té accés per la part davantera.

Per a cada nivell de potència, des de 0,09 fins a 2,2 kW, existeix un PowerSwitch apropiat amb la seva corresponent protecció de motor. L'engegada d'aquesta protecció del motor es pot revisar visualment en la part davantera o a través d'AS-i. En cas necessari, també es pot resetear manualment.

Des del punt de vista del mestre AS-i, el PowerSwitch opera amb 4 bits d'informació de forma bidireccional. Dos bits de sortida s'utilitzen per al control del motor (esquerra / dreta). Hi ha altres dues sortides de 24 Vcc connectades a les preses M12. Amb l'entrada de dades el mestre detecta si la protecció del motor ha estat activada. Una altra de les entrades indica si s'ha inserit el dispositiu de comandament manual i, d'aquesta manera, evita una reinicio del sistema a través del PLC. Les altres dues entrades s'empren per a la connexió de sensors de 2 o 3 fils.