Vahle España, S.A.U. - Carrils conductors

U 10

Carril unipolar aïllat: compleix amb tots els requeriments en matèria de seguretat

Fotografia de Carril unipolar aïllat
El carril unipolar aïllat O 10 de Vahle es fabrica segons les Normes VDE 0100, i compleix amb tots els requeriments en matèria de seguretat per a línies-tomacorriente per contacte lliscant, segons VDE 0470, Parteix 1 (protecció IP 21).

El recobriment de plàstic del perfil conductor proporciona un bon aïllament i un alt grau de seguretat. Poden construir-se línies amb el nombre de pols que es desitgi, sent l'espai necessari reduït. La longitud estàndard de subministrament és de 6 m, no obstant això, se subministren també longituds inferiors. El conductor de protecció es distingeix per una franja groga contínua al llarg del revestiment de plàstic.

Al mateix temps, els tomacorrientes estan concebuts de manera que s'impossibilita l'intercanvi erroni entre el conductor de protecció i les fases. La distància màxima de suspensió entre els suports compactes és de 600 mm per a trams rectes i 300 mm per a corbes.

En el que a les juntes es refereix, la unió elèctrica i mecànica entre trams dels carrils tomacorriente es realitza mitjançant juntes d'unió. Cada unió està protegida contra contactes per tapes de plàstic. Les juntes de dilatació solament seran necessàries quan existeixin juntes de dilatació en el perfil de rodadura.

Poden usar-se borns de connexió en lloc de juntes d'unió, i també borns per a connexió en el centre d'un tram de carril.

També són possibles les connexions amb endoll per terminal faston en les peces de transferència i seccionaments. Les peces de transferència s'utilitzen en els extrems dels carrils com a terminació i protecció contra contactes, així com en cas de separació mecànica de vies (canvis de via, descensores/ elevadors, etc.).

Poden anar equipades amb clips per a connexió per terminal faston i equipats amb o sense connexió per a terminal faston. Estan dissenyats per a funcions de comandament, trams d'alimentació, trams de reparació, etc.

El carril unipolar aïllat pot ser corbat en sentit horitzontal i vertical. Els carrils es corben a peu d'obra amb una màquina de corbar especial.

Els tomacorrientes són fabricats en material sintètic a prova de cops, amb parts metàl·liques en acer inoxidable. La presa de corrent es realitza mitjançant escombretes de carbó.