Redex Spain, S.L. - Reenviaments angulars

Redex Catep Serie Z

Caixes de reexpedició: versàtils per a múltiples indústries

Fotografia de Caixes de reexpedició
Redex Andantex, dins de la família de components i sistemes d'engranatges de transmissió d'alta precisió, disposa de les caixes de reexpedició Catep Seriï Z que, per la seva gran versatilitat, poden trobar aplicació en múltiples indústries.

La principal característica d'aquesta línia de producte és la seva gran versatilitat. Ofereixen fins a 9 possibles ràtios (de reducció i multiplicació de velocitat) en 10 grandàries diferents, diversos tipus de configuracions d'entrada i sortida, possibilitat d'eixos sòlids o buits, així com totes les configuracions de muntatge imaginables. Tot això basat en un concepte de disseny cúbic simple de ferro colat mecanitzat en totes les seves cares per al seu muntatge en qualsevol posició.

La Seriï Z estàndard ofereix les següents característiques:

- parells de sortida de fins a 25.000 Nm i potències transmissibles de fins a 2.000 kW.

- ràtios compresos entre 0,8/1 i 6/1.

- engranatges cònic-espirals de precisió tipus Klingelnberg, utilitzant la tecnologia de tallat en duro baix comanda. Els engranatges són solidaris als eixos per eliminar el desgast de xavetes.

- joc angular reduït: fins a 3 arcmin.

- eficiència de fins al 98%. Sentit de rotació totalment reversible.

- rodaments de corrons cònics d'alta precisió dissenyats per suportar els més alts valors de càrrega radial, axial i en torsió.

- segellat estàndard de viton.

Són compatibles amb les normes ATEX.

A més, per completar l'oferta, Redex disposa d'una versió de segellat per laberint per a aquelles aplicacions que requereixin poc manteniment. Amb aquesta configuració s'evita el control de la unitat cada 1.500 h. Així, la durada de vida benvolguda augmenta fins a les 50.000 h sense necessitat de realitzar manteniment algun. Altres avantatges afegits a aquest disseny són la millora del rendiment fins a 99% (s'evita qualsevol fricció), la velocitat d'entrada permesa es triplica i el parell d'arrencada es redueix dràsticament.