Redex Spain, S.L. - Altres tipus de transmissions

Redex

Caixes de 2 velocitats: per a accionament de capçal de màquina-eina

Fotografia de Caixes de 2 velocitats
Redex Andatex disposa de 2 conceptes de caixa de transmissió de 2 velocitats per a l'accionament del capçal de màquines-eina. La gamma MSD és el concepte convencional amb transmissió de corriola a la claveguera o des del motor a la caixa, per al muntatge exterior al carner, amb parells de sortida de fins a 4.400 Nm i velocitats d'entrada de fins a 8.000 rpm en nominal. La gamma RAM-MSD és el concepte innovador que neix com a resposta als fabricants de fresadores i centres de mecanitzat la intenció dels quals és situar-se un pas tecnològic per davant i augmentar la productivitat conservant els més alts requeriments de precisió.

La camisa de refrigeració que incorpora juntament amb l'última tecnologia de lubricació adaptada a certes grandàries mitjançant injecció d'oli solament en aquelles parts que requereixen lubricació, contribueix a obtenir temperatures internes realment baixes i la possibilitat d'utilitzar el mateix oli de lubricació per a la refrigeració. Com a resultat, s'obtenen temperatures internes de fins a 40 °C, per la qual cosa es consideren ‘caixes fredes’. El seu disseny permet incorporar l'eix central buit que permet el pas de refrigeració fins al capçal.

Parells de sortida fins a 3.500 Nm i velocitats fins a 12.000 rpm en nominal permeten cobrir amb pràcticament totes les motoritzacions dels capçals del mercat. Els engranatges qualitat ISO 5 redueixen el nivell de soroll i vibració al mínim.

En tots dos casos el cambiador de gamma pot ser elèctric, pneumàtic o hidràulic.