Murrelektronik Spain, S.L.U. - Cables elèctrics de senyal i de comunicacions

Murrelektronik

Cables Ethernet: solució per a totes les àrees d'una empresa des de l'adreça fins al control, passant pel camp

Fotografia de Cables Ethernet
Murrelektronik compta amb una àmplia gamma de producte i accessoris de connexió per a totes aquestes àrees. Els connectors M12 i RJ45, amb una gran varietat de models precableados, són la solució perfecta per a aplicacions IP20. El mecanisme de tancament de 15º dels connectors M8 i M12 i l'alta qualitat dels Molding Pur, garanteix connexions segures amb protecció IP65/68, fins i tot en els ambients industrials més agressius. Murrelektronik li ofereix el cable adequat per a cada aplicació: des de cobertes PVC per a instal·lacions de cable fix fins als extremadament flexibles cables Pur amb un diàmetre de secció de 0.34mm2 per a tensió i curvatura per al seu ús, per exemple, en cadenes portacables. Tots els models compten amb un apantallado visual de més del 85%. El concepte d'apantallado de 360º per a connectors de Murrelektronik aconsegueix una gran resistència a les interferències externes, garantint una transferència de dades lliure d'errors.

Els connectors estan disponibles en versió recte o acodado, amb extrems lliures o com a cables de connexió, combinats amb M8, M12 o amb connectors RJ45, adequats per a connexions de ports múltiples i disponibles en cinc angles de cable (recte, superior, inferior, esquerra o dreta).

Murrelektronik també ofereix Ethernet industrial com standard per a protocols d'ús específics. Tots els connectors apantallados M8 estan disponibles per EtherCAT i Sercos III, un cable especial de Cat.5i per a cadena portacable. També ofereix Interfícies com els connectors de brida amb o sense cable de bus, sistemes d'entrada de cable i cables en bobines des de 100 a 500 m, tots amb certificació UL. La gamma de producte és adequada per a transferències segons CAT5 Iso/Iec 11801 Class D o CAT6 ISO/IEC 11801 Class EA.