Wenglor Sistemas de Sensores, S.L. - Cortines i barreres de seguretat, escàners de seguretat

Wenglor Tipo 2

Barreres de seguretat: protecció de mans

Fotografia de Barreres de seguretat

Els productes wenglor de seguretat resolen la demanda de tasques rellevants de seguretat en el camp de l'automatització. Els productes de seguretat wenglor protegeixen persones i maquinàries de seguretat i estan certificades d'acord amb els últims estàndards internacionals. Serveis tècnics especialment capacitats brinden suport als clients de wenglor durant l'engegada inicial, i realitzen avaluacions periòdiques regularment.

La barrera de seguretat tipus 2 juntament amb la unitat de connexió A ofereixen protecció de mans (Resolució 30 mm) a través del performance level d (PL d) i del nivell d'integritat de seguretat 2 (SIL 2). Gràcies a la seva prima carcassa, la llum vermella visible i la senzilla configuració per mitjà de l'interruptor DIP, resulta possible un encès ràpid i segur. Poden connectar-se fins a 2 emissors i receptors a la unitat central de connexió i després col·locar-los en cascada.

Aplicacions:

- Resguard de maquinària

- Protegeixo de serres

- Monitoreo d'accés

- Protegeixo d'equipament de pallets

- Resguard de maquinàries d'empaquetat

Certificat de Seguretat: les barreres de seguretat compleixen amb PL d segons la norma EN ISO 13849-1, així com SIL 2 segons la norma EN 62061 / EN 61508. Aquestes demandes d'alta seguretat han estat certificades i aprovades per TÜV South. Són ESPE tipus 2 segons la norma EN 61496.

- Manera operativa i funcional: les barreres de seguretat generalment integren diverses maneres operatives (Blanqueig Fix) i maneres de funció (Manera Operativa de Seguretat, Rearmament manual, Comprovació de contactores, Manera de Muting).

- Sortides: la unitat de connexió A posseeix 2 sortides semiconductoras orientades a la seguretat. La versió R2 posseeix 2 sortides orientades a seguretat i relé de potencial lliure.

- Equip fort: la barrera de seguretat amb el seu prim i compacte disseny és aconsellable per a la majoria dels espais. La unitat de connexió A completa el sistema i permet una senzilla configuració.