Redex Spain, S.L. - Altres accessoris per a màquina-eina

Redex MSR

Accionaments per a taules de tornejat-fresat: ofereixen importants reduccions de cost en disseny i muntatge

Fotografia de Accionaments per a taules de tornejat-fresat
La gamma d'accionaments MSR de Redex és una solució clau en mà per a taules de tornejat-fresat, que ofereix als fabricants de màquines-eina importants reduccions de cost en disseny i muntatge. Les funcions de tornejat i eix C s'implementen en aquest mateix accionament, fent la màquina més compacta, alhora que es millora substancialment el rendiment, la precisió i el manteniment.

Els accionaments MSR simplifiquen radicalment la cinemàtica de la transmissió mecànica en torns verticals de gran grandària, evitant etapes intermèdies entre el motor i la corona. La configuració TwinDrive de Redex està formada per dues caixes de transmissió amb motors idèntics. Es tracta d'una solució més estàndard, econòmica i de major disponibilitat que un únic gran motor. En operacions de tornejat comparteixen el parell motor al 50%. Amb l'ajuda del CNC, es gestiona un sistema master-esclau que elimina el 100% de la folgança quan s'actua en manera “eix C”, podent dur a terme els treballs d'interpolació i posicionament més exigents (fresat, trepat, escariado, etc). És a dir, es disposa de funció tornejat i posicionat en un mateix accionament sense necessitat de components auxiliars.

Els fabricants de màquines multitask (multitarea) disposen així d'una solució comercial, exclusivament disponible per Redex, per a accionaments de plats de tornejat-fresat d'altes prestacions, compatible amb les últimes generacions de controls i reguladors comercials (Siemens, Fanuc, etc).

Les prestacions de la gamma MSR cobreixen qualsevol necessitat del mercat:

- Quatre grandàries disponibles

- Parell de sortida de fins a 9.000/18.000 Nm (motors 2 x 100 kW).

- Relacions de reducció globals (incloent caixa + corona dentada): 77/20 i 172/45.

- Parells en la taula fins a 270.000 Nm.

- Opció de sola reexpedició angular.