Redex Spain, S.L. - Motors i actuadors lineals (cilindres elèctrics)

Redex DRP+/KRP+

Accionaments lineals rotacionales: per a màquina-eina

Fotografia de Accionaments lineals rotacionales
La gamma DRP+/KRP+ d'accionaments d'alta precisió de Redex Andatex per a eixos lineals (pinyó-cremallera) o eixos rotatius (divisors) permet incrementar les prestacions dinàmiques de les màquines-eina.

Els 6 grandàries amb 8 relacions de reducció entre 5 i 91 cobreixen totes les necessitats de prestacions que qualsevol fabricant de màquines-eina pugui exigir. Els alts valors de rigidesa torsional (fins a 1.600 Nm/arcmin) i inigualables valors de rigidesa radial (fins a 960 N/µm), juntament amb l'exclusiu disseny d'eix-pinyó integrat en el reductor, únic concepte al mercat dissenyat especialment per a aplicacions de màquina-eina, permeten obtenir els valors més alts de freqüència natural equivalent del mercat (fins a un 50% més).

A més dels reductors planetaris configurats indistintament per precarga electrònica (2 motors) o mecànica (1 motor), l'oferta de Redex inclou cremalleres de precisió per a eixos lineals i suport tècnic de selecció de corona en taules rotatives. Així, el client és capaç de disposar d'una solució i servei integral de transmissió, incloent el servei d'assistència en el primer muntatge.

El 100% de les unitats són comprovades i testeadas amb un exigent protocol de bancs de prova abans d'expedició: assajos de rigidesa, nivell de soroll, temperatura, etc. La gran implantació en els fabricants capdavanters mundials de màquines-eina avala amb escreix l'èxit d'aquest producte.