Murrelektronik Spain, S.L.U. - Interruptors, polsadors, selectors i pilots

Modlight 70

Abalisa senyalitzadora LED: màxima flexibilitat i òptim rendiment lluminós

Fotografia de Abalisa senyalitzadora LED

La balisa señaizadora LED de Modlight 70, ofereix màxima flexibilitat i òptim rendiment lluminós. Mitjançant el muntatge modular es poden combinar un amb un altre, a voluntat, els elements senyalitzadors en cinc colors. Ja en l'element basi estan integrats dos tons diferents per a senyalització acústica.

Els components de les abalises senyalitzadores Modlight70 s'uneixen uns amb uns altres en poc temps mitjançant tancaments de baioneta de forma segura. Els elements individuals de llum estan disponibles en vermell, groc, verd, blau i blanc. D'aquesta forma ràpida, sense que sigui necessària la modificació del cablejat, els muntatges previs i emmagatzematge de combinacions especials no són necessaris.

Un sistema patentat de doble reflexió, així com l'equipament de LEDs d'alt rendiment proporcionen un enorme rendiment lumínic. La innovadora tecnologia LED proporciona decisius avantatges en comparació de les fins ara emprades llums d'incandescència. Els mitjans lluminosos són insensibles a les vibracions i no necessiten manteniment en els seus 100.000 hores de durada. Els llums d'incandescència durant aquest temps havien de ser canviades almenys una dotzena de vegades. A més els LEDs afavoreixen l'estalvi d'energia i la protecció del medi ambient. La seva despesa de corrent és molt menor que el dels llums d'incandescència.

Els dos tons integrats (Buzzer) són regulables en el volum del seu so. L'alta freqüència del to de senyalització triat s'eleva clarament del nivell constant de soroll en zones industrials.

Les abalises senyalitzadores Modlight70 de Murrelektronik disposen d'un mòdul basi de 16 centímetres d'altura. Això possibilita l'eliminació d'elements constructius com a peus. A causa de la seva forma constructiva tancada es garanteix el tipus de protecció IP65. Homologacions CE, UL i cUL possibiliten la seva ocupació universal de Modlight70.

Un peu magnètic amb connexió enchufables M12 facilita un muntatge i desmuntatge ràpid en cas de transport de la instal·lació.