Branson Ultrasonidos, S.A.E. - Soldadoras de plástico por vibración

Branson Serie M

Soldadura per vibració lineal a 240 Hz: per a aplicacions en diferents indústries

Fotografia de Soldadura per vibració lineal a 240 Hz
Branson ofereix una àmplia gamma de tècniques de soldadura així com l'experiència necessària. La soldadura per vibració lineal a 240 Hz, que Branson Ultrasons desenvolupa, té una elevada capacitat de plastificació.

Els sistemes de soldadura per vibració lineal i orbital de Branson amb freqüències d'operació de 100 Hz, 200 Hz i 240 Hz satisfan la demanda de solucions amb bona relació cost-beneficio que planteja la indústria del plàstic per a una àmplia gamma d'aplicacions. La generació de la classe intermèdia de capçals de vibració, basada en la tecnologia PMT patentada (Programmable Motion Technology / control programat de trajectòria), amplia la sèrie M.

La soldadura per vibració de Branson proporciona solucions per a moltes aplicacions en diferents indústries, especialment en lossectores de productes de consum i d'automoció.

Soldadura per vibració més neta amb preplastificación per infrarojos.

Mitjançant una presplatificación CVT (Clean Vibration Technlogy) de les superfícies a assemblar, integrada en el muntatge de l'utillatge, és possible evitar l'expulsió en forma de partícules en les dues primeres fases del procés.

Aquí, un escalfament lliure de contacte fa arrencar el procés de soldadura per vibració ‘en bugada’, per mitjà d'un emissor de làmina de metall especial de longitud d'ona mitjana i que segueix el contorn, amb la qual s'aconsegueixen unions amb excel·lents propietats mecàniques a curt i llarg termini. Simultàniament, es poden reduir la potència de fricció i el temps de soldadura requerit pel respectiu material.

S'aprofita d'aquesta manera la plastificació lliure de partícules i enèrgicament eficient de la zona d'assemblatge, en conjunció amb l'eficiència, la dinàmica,així com amb la precisió de l'accionament d'elevació elèctric.

L'innovador control per IPC VC100 aplica un potent ordinador industrial i controla el procés de soldadura complet. Les funcions de la màquina i de les eines s'activen mitjançant un autòmat programable per programari integrat. Una pantalla tàctil i un interfície d'usuari gràfic multilingüe (incl. signes d'escriptura asiàtics) amb una estructura en menús contextuals permet una utilització més fàcil per a l'usuari.

El VC100 permet establir diverses maneres d'operació i paràmetres mitjançant un sistema de programació de fàcil maneig. Est inclou la integració d'una unitat de caldeo previ per infrarojos opcional per crear cordó de soldadura netes i lliure de partícules. Amb la base de dades, l'usuari pot guardar i exportar un nombre qualsevol de combinacions d'ajustos i tornar-les a carregar depenent,per exemple, del codi útil. Amb el registre en sèrie de tots els paràmetres importants del procés, el controlador per IPC proporciona una gestió eficient de les dades de la soldadura amb nombroses possibilitats de visualització així com capacitat d'importació / exportació.

Una funció de teleasistencia tècnica permet realitzar diagnòstics a distància online i també suport tècnic i entrenament. Això assegura la disponibilitat de la màquina i l'optimització pretesa de la qualitat del producte.