Pepperl + Fuchs, S.A. - Módulos de comunicaciones y E/S para autómatas programables

Pepperl + Fuchs LB

Mòduls d'alta densitat ultrafinos: amb rang de dades ampliat

Fotografia de Mòduls d'alta densitat ultrafinos
Els mòduls d'alta densitat de Pepperl+Fuchs tenen un disseny ultrafino, fent d'ells el sistema més compacte del mercat per a l'automatització de processos. Es recolzen en les versions del gateway de Profibus amb un rang de dades ampliat considerablement.

Quan es tracta d'estalvi d'espai, són ultrafinos però molt grans: els mòduls d'I/S Remotes LB de Pepperl+Fuchs. Els mòduls d'alta densitat mesuren només 16 mm, la meitat d'ample que els models anteriors, la qual cosa fa d'ells el sistema més petit en l'automatització de processos. A més, la gestió d'estalvi d'energia redueix la dissipació de potència dels mòduls i permet la màxima densitat de compactació.

Atès que els mòduls extrafinos encaixen perfectament en les backplanes o plaques mare de Pepperl+Fuchs, les instal·lacions existents poden ser modificades de forma ràpida i rendible. També és molt eficaç: el disseny LED, que mostra l'estat de cada canal i fa les fallades recognoscibles a primera vista. Els diagnòstics simplificats permeten estalviar temps i diners en el manteniment in situ.

Els gateways de Profibus amb una considerable major potència:

Amb una altra actualització, Pepperl+Fuchs assegura que els mòduls amb un alt rendiment de dades, com el mòdul universal 7 x 04, compta amb un millor suport.

Això s'ha fet possible amb el Gateway de Profibus, perquè el rang de dades per sincronitzar és dues vegades més potent que els models anteriors. Un total de 480 bytes estan disponibles per a l'intercanvi de dades. I fins i tot amb serveis asíncrons per transferir menys dades crítiques en el temps.

En ampliar les dades de l'usuari, el gateway pot suportar el doble nombre de mòduls. Més potència combinada amb un gran estalvi: hi ha menys gateways, per la qual cosa són necessàries menys gateways plaques mare, la qual cosa estalvia espai en la cabina i redueix el cablejat considerablement. Depenent de la versió Gateway, la configuració es basa en DTM o via paràmetres GSD del sistema de control.