Ayerbe Industrial de Motores, S.A. - Grupos electrógenos

Ayerbe AY 4000 INS KT

Grups electrògens: amb tecnologia inverter

Fotografia de Grups electrògens
El fabricant de grups electrògens Ayerbe Industrial de Motors, S. a. ha completat la seva línia de generadors insonoritzats amb tres models de “ Tecnologia Inverter”. La gamma està composta per dos grups d'1 kVA (800 W) i 2 kVA (1700 W) amb motor Profunda i per un grup amb motor Kiotsu de 3.8 kVA (3000 W). Aquests productes estan especialment indicats per a ús de productes electrònics o amb components electrònics, a causa de l'ona sinusoïdal de sortida. Aquesta ona perfecta es produeix per la generació inicial en corrent continu i la seva rectificació a corrent altern per mitjà de l'alternador tipus Inverter 230 V.

Aquests grups electrògens tenen un pes inferior als tradicionals d'aquestes potències, el nivell sonor s'apropa a una pressió sonora de 60 dB a 7 metres.

El grup AI 4000 INS KT disposa d'un sistema de marxa en buit que permet l'estalvi de combustible fins al moment que es demandi potència. Aquestes característiques donen uns avantatges competitius pel que fa als generadors convencionals per a l'ús amb productes electrònics cada vegada més comuns, televisors de plasma, ordinadors, aparells d'electro medicina, entre uns altres.