Branson Ultrasonidos, S.A.E. - Generadores de funciones y de señales

Branson DCX S

Generadors per a sistemes ultrasònics: amb senzilla interfície d'usuari

Fotografia de Generadors per a sistemes ultrasònics
La sèrie de generadors DCX proporciona la més alta densitat de potència i ofereix múltiples factors de forma, proporcionant als integradors un alt nivell de flexibilitat. Catorze models estan disponibles en tres freqüències i dos formats (horitzontal i verticals): 20 Khz. a 1250, 2500 i 4000 watts; 30 Khz. a 1500 watts; i 40 Khz. a 800 watts. Els generadors poden combinar-se amb un actuador o un convertidor / booster / sonotrodo per formar un capçal d'ultrasons dissenyat per a servei continu o sistemes de producció automatitzats.

La interfície d'usuari està dissenyada per proporcionar als usuaris, de forma simple però eficaç, l'accés a funcions operatives i de diagnòstics amb només tocar un botó. La interfície del panell frontal inclou configuració d'amplitud, mesurament depotencia, indicadors d'estat i un port Ethernet de servei, que permet a l'usuari comunicar-se amb el generador a través del programa OBD d'interfície global Branson on bord. 

La provada plataforma de comunicació digital amb control d'amplitud de bucle tancat proporciona importants beneficis quant a rendiment, consistència i major productivitat, especialment en aplicacions que requereixen un alt nivell de control de procés, qualitat de soldadura i alt rendiment.

El programa d'interfície global d'usuari Branson li permet a l'usuari accedir al generador a través d'un programa de navegació d'Internet estàndard, tal com Internet Explorer. L'usuari és capaç d'entrar en comunicació remota amb el generador, permetent la configuració del producte i diagnòstic del sistema, entre altres funcions.