Murrelektronik Spain, S.L.U. - Fuentes de alimentación para electrónica; convertidores CC/CC

Murrelektronik Emparro

Fuentes d'alimentació: rang de tensió d'entrada des de 85 a 265 V AC

Fotografia de Fuentes d'alimentació
Murrelektronik comercialitza Emparro, una font d'alimentació amb la màxima eficiència i la mínima pèrdua d'energia. La combinació de la funció Power Boost amb una sortida limitada en potència permet governar grans càrregues d'una forma senzilla. L'ampli rang de voltatge d'entrada permet que Emparro pugui utilitzar-se a qualsevol país. El rang d'eficiència d'Emparro és de fins a un 95%, loque implica que la pèrdua d'energia és de solament el 5%.

En comparació de fonts d'alimentació amb un nivell d'eficiència del 90% i una pèrdua d'energia del 10%, Emparro redueix aquesta pèrdua en un 50%, una important millora amb efectes molt positius per a la seva butxaca, especialment pel que fa a la vida útil de la màquina.

La baixa pèrdua d'energia d'Emparro fa que la font d'alimentació generi menys calor, és a dir, els components individuals sofreixen un estrès tèrmic menor, ampliant amb això la vida útil de l'Emparro.

No és solament la seva eficiència el que fa d'Emparro una font d'alimentació innovadora: amb la seva funció Power Boost Emparro optimitza l'engegada de la màquina, facilitant fins a 150% més energia durant un temps de fins a 4 segons i permet engegar càrregues i capacitats més altes sense necessitat d'una segona font d'alimentació.

Emparro ofereix un rang de tensió d'entrada des de 85 a 265 V AC (de 90 a 250 V DC), la qual cosa fa possible que la nova font d'alimentació de Murrelektronik pugui utilitzar-se en qualsevol part del món. Compte a més amb tensions de sortida de 12, 24 i 48 V i la seva carcassa metàl·lica assegura unes característiques EMC òptimes.