Vahle España, S.A.U. - Acumuladors, bateries i carregadors

Càrrega automàtica de bateries: poden instal·lar-se en qualsevol punt en el qual es generin temps d'espera a causa del processament

Fotografia de Càrrega automàtica de bateries
El sistema de càrrega automàtica de bateries està format per una placa de contacte, muntada en el paviment, en la via del vehicle filoguiado o, en alguns casos, també a un costat de la via, i un tomacorriente, muntat en el propi vehicle filoguiado. L'alimentació se subministra a la placa de contacte mitjançant un dispositiu de càrrega. Els contactes s'activen mitjançant l'ordinador central del vehicle filoguiado en la posició de càrrega. La placa de contacte, utilitzada com a contacte en el paviment, està equipada amb superfícies de rodadura en diagonal, la qual cosa permet una circulació relativament suau i amb baix desgast del tomacorriente esmorteït per un ressort.

En l'actualitat, gràcies al desenvolupament de bateries d'alta potència, que fan possible carregar les bateries en qüestió de segons, és possible integrar la càrrega de les bateries en el flux normal d'operacions, sense que calgui retirar del procés el vehicle filoguiado la bateria del qual hagi de recarregar-se.

Les estacions de càrrega de bateries poden instal·lar-se en qualsevol punt en el qual es generin temps d'espera a causa del processament (p. ex. en etapes d'acumulació, en punts d'inversió del sentit de la marxa, en parades, etc.).