Redex Spain, S.L. - Engranajes

Redex RAM High Torque

Caixa d'engranatges: per a accionament d'eix a dues velocitats

Fotografia de Caixa d'engranatges

La RAM High Torque s'ha dissenyat per a la seva total integració dins del pistó entre el motor i l'eix. Això permet col·locar els sensors electrònics fora de la caixa d'engranatges, simplificant al mateix temps les tasques de manteniment.

Aquesta gamma de caixes d'engranatges de 2 velocitats inclou 5 grandàries. El parell transmès en la configuració de baixa velocitat és gairebé el doble del parell obtingut per la generació anterior, que ja proporciona generalment les màximes prestacions disponibles al mercat. la gamma està formada pels següents models: 190 (800 N.m), 220 (1.00 N.m), 250 (1.500 (N.m), 280 (2.500 N.m) i 350 (7.000 N.m).

La RAM High Torque no conté electrònica interna, millorant així la fiabilitat i simplificant el manteniment. Les carcasses externes han estat dissenyades per compensar la col·locació de tots els sensors electrònics utilitzats per a aplicacions d'eix. Això significa que la substitució del detector ja no necessita diverses hores per desmuntar-ho.

L'accionament del canvi de velocitat és hidràulic, per la qual cosa es poden utilitzar els circuits de pressió generalment disponibles en tot tipus de màquines-eina.

Les caixes d'engranatges de 2 velocitats es troben dins del pistó, en línia entre el motor refrigerat per aigua i l'eix d'accionament de l'eina.

El disseny es caracteritza per un eix principal buit de gran diàmetre que va de 28 a 54 mm, capaç d'albergar una barra hidràulica d'enganxi així com un flux lent de lubrificant de tall d'alta pressió per retirar els encenalls metàl·lics directament en l'eina.

La RAM High Torque també evita tota la redundància de coixinets en la línia de l'eix, eliminant tots els problemes d'alineament i/o sobrecalentamiento i incrementant la fiabilitat de la solució en el seu conjunt.