Imanes y Desarrollos Magnéticos, S.L. (idemag) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Imanes y Desarrollos Magnéticos, S.L. (idemag)
Bari, 4 Nave - Pol. Ind. del Llobregat, Sector Acisa
08755 Castellbisbal (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑933022750  
🖷:  +34‑933019163
w:  www.idemag.com
Comercialització de tot tipus d'imants i aplicacions magnètiques

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Imanes y Desarrollos Magnéticos, S.L. (idemag)

IDEMAG és una empresa dedicada a la comercialització de tot tipus d'imants i aplicacions magnètiques. Les nostres oficines i centre de producció es troben situats molt prop del nucli urbà de Barcelona. En l'elecció de la nostra ubicació s'ha tingut en compte l'agilitat a l'hora de distribuir els nostres productes via terrestre, aèria i marítima.

En nosaltres trobaran la qualitat i fiabilitat que la seva empresa necessita. Per ocupar un lloc al mercat actual, hem assentat una sèrie de bases fonamentals: gamma, disponibilitat, atenció personalitzada, qualitat i preu. Ens avala el fet d'explicar entre els nostres clients amb els principals fabricants nacionals, que després d'exhaustives proves ens han homologat com a proveïdor.

Li convidem com a consumidor potencial a contactar-nos, amb el ple convenciment que el nostre personal especialitzat els atendrà satisfactòriament.