Tomás y Descontactores Industriales, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Tomás y Descontactores Industriales, S.A.
Isabel Colbrand, 10, Nave 100 Alfa III 4ª Planta
28050 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913588612  
🖷:  +34‑913588970
w:  www.tdisa.es
Distribuïdors de descontactores per a la indústria.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Tomás y Descontactores Industriales, S.A.

TDISA forma part de l'associació BCMA (Butt-contact Electrical Connectors Manufacturers Association), amb seu a Suïssa, que agrupa les societats independents que fabriquen els connectors elèctrics de contactes en punta al món sencer. Basada a la tecnologia de contacte en punta, desenvolupada per Marechal en 1953, el sistema d'harmonització de BECMA, constitueix un veritable estàndard internacional d'intercambiabilidad adaptat a les més diverses aplicacions industrials.

Aquesta tecnologia de contacte de contactes en punta, com la dels interruptors, fa que els descontactores permetin no només el pas del corrent sinó també l'establir i tallar el corrent. Els descontactores estan definits en l'article 2.8 de la norma UNEIX EN 60309-1 com a preses de corrent amb dispositiu d'interrupció integrat. TDISA fabrica, distribueix i comercialitza preses de corrent industrials i descontactores, amb tecnologia de contactes en punta.