ServiCanto, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
ServiCanto, S.L.
Pol. Can Illa - Pompeu Fabra,16-18
08530 La Garriga (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938715505  
🖷:  +34‑938717494
w:  www.servicanto.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
ServiCanto, S.L.

L'empresa Servi Canto situada a La Garriga (Barcelona) ofereix a la indústria del moble un producte d'alta qualitat exclusiu i diferenciat.
Servi Canto va ser la introductora a Espanya dels cantosde PVC i té els seus inicis al costat de les primeres fabricacions de màquines canteadoras o aplacadoras de cants preparades per treballar el PVC.

La signatura Servi Canto es caracteritza per comptar amb una alta i variada gamma de productes en estoc permanent (més de 2000 R.F en cants) en totes les mesures i acabats; combinant-ho amb un ampli servei que l'empresa ofereix als seus clients.
La immediatesa en el lliurament de les seves comandes (servei 24 hores) i un equip especialitzat que soluciona i satisfà les necessitats del client, són les seves primeres premisses.

Servi Canto aposta per un disseny actual i avantguardista en totes les col·leccions, creant un ventall múltiple d'opcions creatives i estàtiques, que faciliten el treball dels dissenyadors, oferint la possibilitat de personalitzar qualsevol tipus de disseny i així poder aconseguir un resultat immillorable.

Servi Canto, fidel al seu esperit creatiu i emprenedor que li porta a buscar contínuament la innovació, presenta anualment noves col·leccions de cants adaptades a les últimes tendències en disseny, aplicables a qualsevol àmbit en la indústria del moble.