Safer Instrumentación, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Safer Instrumentación, S.L.
Elizalde, 4 Lonja Dcha
48006 Bilbao (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑944129981  
🖷:  +34‑944730585
w:  www.saferinstrument.com
Distribuïdora

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Safer Instrumentación, S.L.

Fundada en 1987, SAFER INSTRUMENTACIÓ, S.L. ha dedicat el seu màxim esforç a aportar solucions pràctiques i innovadores en els entorns de la instrumentació elèctrica i electrònica, control de processos, mesures ambientals, motors i motorreductores, i equips d'assaig per al compliment de les normatives de seguretat i directives CE, IEEE, etc. La nostra vocació de servei ens ha portat a ampliar l'oferta amb les línies de productes de la més avançada tecnologia, en funció de les necessitats dels nostres clients.

Així mateix, una aposta clara per la qualitat i el medi ambient, juntament amb el compromís adquirit amb els nostres clients i proveïdors, ens ha permès obtenir la confiança d'un important grup d'empreses de tota la geografia espanyola.

Nostres representades són companyies capdavanteres en el seu sector, reconegudes mundialment per la qualitat dels seus productes i la seva capacitat d'innovació tecnològica. Els acords de llarga durada establerts amb elles fomenten l'intercanvi d'informació des d'i cap als usuaris, la qual cosa es tradueix en la millora contínua dels productes i serveis, i garanteixen la incorporació de noves línies de productes que exigeixen els ràpids canvis tecnològics, sempre basats en els estàndards de qualitat requerits pels clients.