RC Microelectrónica, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
RC Microelectrónica, S.L.
Francesc Moragues, 72, Nau 3
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑932602166  
w:  www.rcmicro.es
Distribució Components Electrònics i Electromecànics

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
RC Microelectrónica, S.L.

L'empresa distribueix a Espanya i Portugal tot tipus de components passius com a resistències, condensadors, inductàncies, varistores,..tant per a circuit imprès com de potència. També distribueix Bateries de Plom per a la indústria, així com de Níquel-Cadmi, Níquel-Hidrogen i de Liti, tant recarregables com no.
Entre els components Electromecànics cal destacar els Ventiladors Axials en contínua i en alterna, els motors pas a pas, els relés, les Ferrites ja siguin de filtraje com de potència, els pulsadores, els encoders, les tecles, els commutadors i selectores rotatius, els radiadors per dissipar la calor dels semiconductors de potència i els Filtres senoidales i Filtres per EMI/EMC.
Altres components electrònics que ofereix R.C.Microelectrònica, són els connectors per a circuit imprès i per a l'electrònica en general, els semiconductors discrets, entre els quals calen destacar: els transistors MosFet; els díodes de potència; els opto acobladors; els led’s, tant els de senyal com els de potència i els displays tant de tecnologia led com els de tecnologia LCD/TFT.
Finalment, esment especial per als components per a protecció d'emissions Radio-Elèctriques, ja siguin conduïdes com radiades, i els materials per a blindatge d'equips d'aquestes radiacions.