Instrumentación Aplicada, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Instrumentación Aplicada, S.A.
L'Església, 7-9
08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934620101  
🖷:  +34‑934620070
w:  www.inst-apli.com
Fabricant

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Instrumentación Aplicada, S.A.

Instrumentació Aplicada, S.A. va ser fundada l'any 1984 i està formada per un grup d'enginyers i tècnics especialitzats en la instrumentació electrònica amb l'objectiu de donar suport amb els seus desenvolupaments tècnics a les necessitats de la indústria en general.

L'Assessoria Tècnica de Productes ofereix el suport tècnic necessari per a l'aplicació pràctica dels fabricats en els processos industrials.

Els productes desenvolupats i fabricats integralment en les modernes instal·lacions compleixen amb els més estrictes controls de qualitat i estan presents de forma contínua als mercats internacionals.

Del complet catàleg general, actualitzat constantment pel departament de R+D es desprèn que ocupin un lloc preferencial en la indústria europea de la seva especialitat, destacant-se d'ell els sistemes de control de nivell i transmissors de pressió.

La gamma de fabricats està basada i diferenciada per tres marques pròpies:

- MESSTECH: amb l'objectiu fonamental de proveir les necessitats de la instrumentació industrial (transmissors de pressió, convertidors de mesura, reguladors d'energia reactiva, relés de control, etc.)
- OSLEV: gamma de fabricació destinada al control de nivell per a líquids o sòlids en diferents versions (sistema capacitiu, òptic, magnètic, conductiu, etc.)
- BORNA-BLOCK: apartat dedicat a la fabricació d'elements que aporten facilitat en els muntatges de l'automatització industrial (interfícies funcionals, acobladors mitjançant relés, blocs funcionals, etc.).

INSTRUMENTACIÓ APLICADA, SA. té implantat el sistema de gestió de qualitat segons la norma ISO 9001:2000 i auditat per BVQI amb el número 7002932.
Aquesta certificació contempla el: disseny, desenvolupament, fabricació, comercialització i el servei d'assistència tècnica per garantir un servei integral als seus clients.
A més els seus productes estan sotmesos a rigorosos assajos i test de funcionalitat que garanteixen la seva compatibilitat amb les normes vigents en la Unió Europea.