Emuca, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Emuca, S.A.
Calle H-4- Pol. Ind. El Oliveral - Apartado 176
46394 Riba-Roja de Túria (València) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑961667019  
🖷:  +34‑961667182
w:  www.emuca.es
Empresa especialitzada en herrajes i complements destinats al moble.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Emuca, S.A.

El Grup Emuca està format per empreses sòlides, dinàmiques i en constant creixement. Dissenya, fabrica i comercialitza en més de 50 països del món una àmplia gamma de productes dirigits al sector de la fabricació del moble, la fusteria, la ferreteria i el bricolatge. Compten amb més de 30 anys d'experiència, que els han ensenyat que estar prop del mercat és fonamental per conèixer al client i satisfer les seves necessitats. Per aquest motiu tinguin diferents filials a Europa. La seu principal està en a València (Espanya), però també tenen en Pádua (Itàlia) i Basildon (Regne Unit) i els permeten estar en contacte directe amb les últimes tendències del sector del moble que després el departament de R+D trasllada posteriorment als seus productes.
El seu catàleg està compost per una àmplia gamma de productes: herrajes i accessoris que reporten a l'industrial del moble solucionis tècniques fàcils de muntar. En definitiva, el Grup Emuca dóna vida al moble.