Dehn Ibérica Protecciones Eléctricas, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Dehn Ibérica Protecciones Eléctricas, S.A.U.
Albasanz, 75 1º
28037 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913756145  
🖷:  +34‑913756150
w:  www.dehn.es
Fabricant. Protecció integral contra rajos i sobretensiones i seguretat per a treballs en tensió

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Dehn Ibérica Protecciones Eléctricas, S.A.U.

L'empresa es va crear amb la idea d'aconseguir desviar els rajos cap a terra sense perill per als edificis. Est va ser el repte que es va plantejar Hans Dehn per a la seva empresa, fundada en 1910 en Nürnberg. Des del principi dels anys 20 del segle passat hi ha en el comprat components i equips de protecció contra descàrregues de raig i per a presa de terra. A partir d'aquests primers component s'ha anat desenvolupant gradualment, amb el pas dels anys, un programa de productes molt extens per a la protecció externa contra el raig.

Però no solament la protecció d'instal·lacions i edificis contra les conseqüències de la descàrrega de rajos va ser l'exigència primordial, sinó també la protecció de les persones que instal·len, mantenen i reparen instal·lacions i equips elèctrics.
A partir de 1952 la gamma de productes de la casa DEHN + SÖHNE es va ampliar amb nous aparells de protecció i seguretat per als treballs que es realitzin en instal·lacions elèctriques.

L'increment de la presència d'aparells elèctrics i electrònics en la indústria, l'administració i en el sector domèstic ha posat de manifest que la protecció convencional contra rajos no era suficient per garantir la seguretat
i protecció dels aparells citats. Així, després de dècades d'experiència en el sector de la protecció exterior contra rajos, es va imposar la necessitat de la protecció contra sobretensiones.
En conseqüència, l'any 1954 va aparèixer al mercat la primera generació d'aparells de protecció contra sobretensiones de la casa DEHN + SÖHNE.

Neumarkt, el nou emplaçament de l'empresa, reuneix desenvolupament, fabricació, distribució i administració dels sectors de producte protecció contra el raig, protecció contra sobretensiones i protecció en el treball.

L'empresa té més de 1000 empleats, una gestió orientada al progrés, amb els laboratoris, cadenes de fabricació controlades per ordinador i una àmplia gamma de productes per a la seguretat.