Acciona Energía, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Acciona Energía, S.A.
Avda. de la Gran Vía de Hortaleza, 1
28033 Madrid Espanya

Cómo llegar

w:  www.acciona-energia.com
Energias renovables

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Acciona Energía, S.A.

ACCIONA Energia és líder mundial en el sector de les energies renovables. La companyia assumeix com a missió demostrar la viabilitat tècnica i econòmica d'un nou model energètic guiat per criteris de sostenibilitat.
ACCIONA Energia està present en les principals energies netes, d'acord amb el seu divers grau de maduració i rendibilitat. Focalitza la seva activitat en l'eòlica, on és el major desenvolupador i constructor de parcs eòlics del món. Està present també en altres tecnologies de generació elèctrica per fonts renovables -biomassa, minihidráulica i solar- , així com en la fabricació d'aerogeneradors de disseny propi i en la producció i comercialització de biocombustibles. Compte també amb actius en cogeneració.
ACCIONA Energia desenvolupa així mateix projectes de recerca per produir hidrogen a partir de l'energia eòlica, fabricar aerogeneradors més eficients i optimitzar la producció de biocombustibles, entre altres camps d'innovació.
L'equip humà integrat en ACCIONA Energia supera les 1.500 persones (ocupacions atribuïbles) i constitueix una de les plantilles més nombroses i capacitades del món en l'àmbit de les energies renovables.