Abast Médica, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Abast Médica, S.L.
Nàpols, 173
08013 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935284286  
🖷:  +34‑935330219
w:  www.abastmedica.es
Productes mèdic hospitalaris

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Abast Médica, S.L.

Abast Mèdica neix amb la inquietud de poder proveir al mercat mèdic- hospitalari amb els millors productes existents al mercat, intentant aconseguir una relació qualitat-preu adequada a cada client. Per a això compta amb especialistes en infermeria i amb enginyers en electromedicina. Aquest equip multidisciplinari selecciona del mercat mundial els millors productes perquè vostè pugui disposar d'una selecció consensuada.

En l'equip d'Abast Mèdica, tambiéncuentan amb tècnics en informàtica que els ajuden a veure totes les possibilitats en l'automatització dels diagnòstics, arxius en bases de dades, enviaments de resultats per Internet o en xarxa local, etc. Perquè pensen que, en un futur no gaire llunyà, tot el sistema sanitari estarà correlacionat amb arxius informatitzats, i en aquest moment han d'anar preparándonse per a aquesta revolució, adquirint productes moderns que ofereixin aquestes connexions als sistemes informàtics a un cost baix o nul.

Evidentment, Abast Metgessa no podrà importar tots els productes la relació dels quals qualitat-preu sigui excel·lent, perquè a molts d'ells els representen a Espanya directament els propis fabricadors. És aquests casos intentessin oferir al client un bon preu o sólamente realitzar un estudi de mercat i aconsellar-li com vostè es mereix.

Abast Mèdica és una empresa moderna, amb visón de futur i amb un servei tècnic experimentat a les noves tecnologies.