Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schmersal presenta lo último en sensores de seguridad y tecnología optoelectrónica
En sensor de seguretat electrònic RSS 36 i productes optoelectrònics multifuncionales, protagonistes del stand de la companyia en la BIEMH

Schmersal presenta l'últim en sensors de seguretat i tecnologia optoelectrònica

Redacció Interempresas25/04/2012

25 d'abril de 2012

La BIEMH és la fira de la màquina-eina nacional de referència. En aquest sector, Schmersal està actiu des de fa més de 40 anys, amb una gamma molt àmplia de dispositius, a part dels seus serveis de consultoria i enginyeria de seguretat. Tot això es pot veure en el stand en pavelló 3 D008.

RSS 36: nova generació de sensors de seguretat

La tecnologia CSS desenvolupada i patentada per Schmersal ha estat reconeguda a nivell internacional. Ara, Schmersal presenta un nou pas avanci en el seu desenvolupament: el sensor de seguretat electrònic RSS 36. Aquest sensor també posseeix totes els coneguts avantatges de la tecnologia CSS, com, per exemple, la connexió en sèrie de fins a 31 sensors a un nivell de prestació ‘i’ d'acord amb la norma EN 13849-1/ SIL 3. A més, hi ha disponibles diferents variants, que difereixen entre elles per la seva codificació.

La versió bàsica del sensor dóna resposta a qualsevol objectiu adequat. La segona versió només accepta l'objectiu que s'ha informat durant la primera engegada. En la tercera versió, el procés d'informació es pot repetir el nombre de vegades que es desitgi. D'aquesta manera, l'usuari pot triar la variant codificada més adequada, determinant igualment el nivell de protecció contra modificacions no autoritzades. Això és possible gràcies a la incorporació de la tecnologia RFID en el sensor de seguretat.

La nova seriï RSS36 es caracteritza per les seves possibilitats universals de muntatge
La nova seriï RSS36 es caracteritza per les seves possibilitats universals de muntatge.

La nova sèrie es caracteritza per les seves possibilitats universals de muntatge. Opcionalment, hi ha disponible un pestell magnètic integrat, el qual permet utilitzar el sensor com a topall final quan s'instal·la en proteccions de seguretat petites. L'elevada distància de commutació proporciona un major marge de llibertat en el muntatge del sensor i l'actuador.

Els materials utilitzats en l'envolupant del RSS 36 han estat provats de conformitat amb les directives Ecolab i són resistents als productes de neteja agressius. Gràcies a la seva classe de protecció IP 69K, es poden usar, per exemple, en sectors de la indústria alimentària, en la qual s'usen netejadors a vapor o d'alta pressió.

Productes optoelectrònics multifuncionales: noves cortines i reixetes òptiques de seguretat

“Una sola sèrie de productes per a totes les aplicacions imaginables” amb aquesta idea en ment, el centre d'excel·lència en productes optoelectrònics que Schmersal té en Mühldorf/Inn (Alemanya) ha desenvolupat unes noves cortines i reixetes òptiques de seguretat de tipus 4 conformes amb la norma IEC/ EN 61496. La sèrie, denominada SLC/ SLG 440, ofereix nombroses funcions que en les solucions tradicionals només estan disponibles com a opcions addicionals o en sèries de productes diferents. Algunes d'aquestes funcions són, per exemple, la supressió (‘blanking’) fixa i flotant, la supressió fixa amb zona de vora mòbil i la doble confirmació.

Les funcions se seleccionen en la manera d'ajust de paràmetres. Les seleccions es realitzen de forma senzilla i sense programari de PC, a través d'una pantalla de 7 elements i amb un únic dispositiu d'entrada (polsador). Una vegada completada, la selecció s'emmagatzema en el sistema.

Gràcies al seu disseny compacte, les noves cortines i reixetes òptiques de seguretat poden emprar-se en espais limitats
Gràcies al seu disseny compacte, les noves cortines i reixetes òptiques de seguretat poden emprar-se en espais limitats.

Entre les funcions de sèrie estan el control de contactores (EMD), la manera automàtica, la manera de reinicio i la codificació de feixos. Des del punt de vista del fabricador de màquines, així es facilita enormement la gestió de l'estoc: sigui el que sigui l'aplicació que hagi d'afrontar el fabricant, sempre pot usar-se el mateix model.

Gràcies al seu disseny compacte (dimensions del perfil: 28 x 33 mil·límetres), les noves cortines i reixetes òptiques de seguretat poden emprar-se també en espais limitats. La carcassa del sensor ofereix una protecció ideal i permet usar el producte fins i tot amb càrregues mecàniques elevades.

Les cortines i reixetes òptiques vénen amb un kit de muntatge amb unes fixacions que permeten alinear còmodament els sensors i proporcionen una elevada estabilitat enfront de vibracions. D'aquesta manera es pot garantir la disponibilitat necessària en les aplicacions més exigents, com la deformació de metalls. Una altra característica útil és la funció integrada d'ajuda en la manera d'ajust, que ofereix als tècnics la informació necessària sobre l'alineament correcte entre receptor i transmissor, amb el que s'estalvia temps durant la instal·lació.

La sèrie SLC 440 per a la protecció de zones perilloses està disponible amb resolucions de 14 i 30 mil·límetres per protegir camps amb una altura de 170 a 1.770 mil·límetres. Les reixetes òptiques de seguretat SLG 440 estan disponibles amb altures de camp de protecció de 500 a 900 mil·límetres i un abast de 12 metres. Ambdues sèries són aptes per al seu ús en circuits de seguretat fins a PL i (EN 13849) o SIL 3 (IEC 61508).

Empreses o entitats relacionades

Schmersal Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Material eléctrico

    03/07/2024

  • Newsletter Material eléctrico

    05/06/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsociación profesional de empresarios de instalaciones eléctricas y telecomunicaciones de Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis