Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Roxtec presenta en la feria SITI AsLan las novedades en sellado de centros de datos

Roxtec presenta en la fira SITI AsLan les novetats en segellat de centres de dades

22/03/2012

22 de març de 2012

Roxtec Sistemes Pasamuros, especialista en sistemes de segellat modular per a cables i canonades, presenta en la fira i congrés especialitzat en xarxes i tecnologies convergents SITI AsLan, que se celebra els propers 27, 28 i 29 de març en el recinte IFEMA de Madrid, les noves aplicacions per al sector de noves tecnologies de la informació.

Els sistemes pasamuros de Roxtec, que estan homologats per les principals empreses certificadores, tenen entris les seves aplicacions més comunes el segellat estanc de l'entrada i la sortida de cables i canonades de la sala del centre de procesament de dades (CPD), així com per als armaris que es troben a l'interior de la mateixa.

Roxtec mostrarà les diferents aplicacions dels marcs tipus B i G per a l'entrada de cables de potència i comunicacions en els CPD, així com les solucions CF, Comseal i KFO per al segellat dels armaris existents a les sales.

També exhibirà una àmplia gamma de tacs tipus RM, que abasten un rang de diàmetres des de 3 a 99 mil·límetres. A més, Roxtec presentarà les aplicacions de segellat RS i RS PPS/S per a les canonades de climatització, metàl·liques o de PVC, existents en els centres de procesaments de dades.

Les solucions de segellat modular per a cables i canonades de Roxtec ofereixen protecció al foc, aigua, pols i gas; a més permet modificacions o noves entrades i sortides de cables i canonades per al futur. En ser un segellat estanc proporciona un estalvi energètic de fins a un 10%.

La tecnologia de segellat de cables i canonades de Roxtec està present en els principals operadors de telecomunicacions tals com AT&T/Singular, Xina Mobile, Delta, Eltek, Ericsson, Huawei, Motorota, Nokia Siemens Networks, Sprint Nextel, ST Microelectronics, Sul America, TDC Song, Telefónica, Vodafone, etc.

Empreses o entitats relacionades

Roxtec Sistemas Pasamuros, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Material eléctrico

    04/09/2024

  • Newsletter Material eléctrico

    03/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsociación profesional de empresarios de instalaciones eléctricas y telecomunicaciones de Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis