Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Roxtec suministra el sellado de cables a London Array, el mayor parque eólico marino del mundo

Roxtec subministra el segellat de cables a London Array, el major parc eòlic marí del món

28/09/2011

28 de setembre de 2011

Roxtec Sistemes Pasamuros, filial de la multinacional sueca Roxtec, líder mundial en sistemes de segellat modular per a cables i canonades, està present en el complex de London Array (Regne Unit), el major parc eòlic marí del món que actualment s'està construint.

Les instal·lacions previstes per London Array, amb una capacitat de generació d'1 GW, estan formades per 341 turbines, amb una potència d'entre 3 i 7 MW cadascuna, que es repartiran en un àrea de 232 quilòmetres quadrats en l'estuari del Tàmesi, entre Margate i Clacton, a uns 20 quilòmetres de les costes de Kent i Essex. Una vegada completat, el projecte subministrarà energia suficient per uns 750.000 llars i evitarà l'emissió d'1,9 milions de tones de CO2 cada any.

Roxtec està treballant amb Siemens en dues subestacions, que s'encarregarà de la distribució d'alimentació del parc eòlic. Roxtec ha desenvolupat per al projecte de London Array una solució a mesura de segellat de diversos cables d'alta tensió amb protecció garantida contra incendis.

Imagen

Per satisfer les demandes de Siemens, Roxtec ha dut a terme proves en les seves instal·lacions per assegurar que els productes van ser certificats com a assegurances per al seu ús. Siemens també valora molt positivament la flexibilitat de l'equip d'enginyeria de Roxtec en el disseny i construcció del sistema de segellat, ja que va ser necessari adaptar-los a unes característiques d'especificació que van canviar diverses vegades en la coberta interior.

El sistema de segellat de Roxtec també s'utilitza en les turbines de vent, en el sistema generador de la sala de commutació, el convertidor, la torre, la góndola, les peces de transició i els armaris de distribució del parc eòlic marí de London Array.

London Array Limited és un consorci de Dong Energy, E.ON i Masdar, tres empreses capdavanteres a nivell mundial d'energia renovable que estan combinant la seva experiència i coneixements per desenvolupar i construir el món el major parc eòlic offshore. La primera fase, la culminació de la qual està prevista per a finals de 2012, disposarà de 175 turbines de vent, dues subestacions en alta mar, gairebé 450 quilòmetres de cablejat d'alta mar, una subestació en terra, capacitat per generar 630 MW d'electricitat, que cobriran les necessitats d'al voltant de 480.000 habitatges a l'any, dos terços de les llars en Kent, i possibilitaran un estalvi de 925.000 tones de CO2 a l'any.

Empreses o entitats relacionades

Roxtec Sistemas Pasamuros, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Material eléctrico

    04/09/2024

  • Newsletter Material eléctrico

    03/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsociación profesional de empresarios de instalaciones eléctricas y telecomunicaciones de Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis