RS Iberia, S.A. - Software para mantenimiento (GMAO)

Programa de suport per a dissenyadors: de prova i instrumentació

Fotografia de Programa de suport per a dissenyadors

RS ha anunciat la presentació del programa de suport especialitzat per a enginyers de disseny que desenvolupen aplicacions per a Prova i Instrumentació. S'han afegit més de 500 nous productes a la seva extensa gamma, juntament amb un microsite a la web de RS, proporcionant un ampli rang de detalls i recursos de suport per als enginyers de disseny de noves aplicacions.

El nou programa de Prova i Instrumentació ofereix als enginyers de disseny una àmplia selecció de productes electromecànics capdavanters al mercat, adequats per als requisits de prova més exigents. La nova oferta inclou components dels millors fabricadors, com Tyco Electronics, Phihong, IMS Connector Systems, Crydom i Telegartner. Dins de la gamma cal destacar els productes adequats per a senyals de RF, incloent una àmplia varietat de connectors de RF i adaptadors per a totes les famílies estàndard de la indústria, a més de nous interruptors i atenuadores, fonts d'alimentació, supresores de sobretensión i relés.

La gamma de productes ampliada recentment uneix avantguarda i productes electromecànics d'alta tecnologia en un únic lloc, aconseguint que sigui més fàcil i senzill per al client realitzar una correcta selecció de dispositius amb el corresponent estalvi de temps.”

La gamma està disponible juntament amb un microsite dedicat a Prova i Instrumentació en el lloc web rsonline.es. La nova pàgina reuneix tots els recursos de disseny de fabricants com Tyco Electronics, IMS i Telegartner, així com la marca RS, permetent als usuaris navegar per la tecnologia i trobar les fitxes tècniques dels fabricants dels productes més destacats de la gamma. També estan disponibles enllaços a altres tecnologies, oferint d'aquesta manera una extensa i completa oferta des d'una única font.