Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy (TESA) - Emergency door push bars

Tesa Top

Barra per a vies de fuita: necessita menor força d'accionament

Fotografia de Barra per a vies de fuita
El dispositiu per a vies de fuita Top, de TESA, és una barra molt ergonòmica, de baixa projecció, que el seu cerradero central no interfereix en el pas.

A nivell de prestacions, Top suposa un pas més respecte la barra Tempro, sent una barra molt suau que fins i tot ha aconseguit reduir el soroll i que necessita menor força per accionar-la.

Aquest producte no només satisfà les exigències de disseny requerides per arquitectes i per a edificis institucionals (amb acabats en inoxidable, alumini pintat i anodinado), sinó que a més és també un producte molt avançat respecte a la norma exigida actualment. Tot això aporta seguretat a cada projecte.

Destaca també el fet que la seva resistència és superior a la requerida per la norma pel que fa a seguretat de béns, així com en obertura en buit, cicles (durabilitat) i obertura sota càrrega. La barra Top s'exhibeix amb el cerradero CT3000 de TESA, inclou picaporte d'accés amb dispositiu de seguretat per a portes tallafocs i un suau sistema de funcionament. La barra incorpora els últims avanços en disseny i porta, opcionalment, l'acabat en acer inoxidable.